Managerens tale 12/11-09 RSS

Forslag til spilleruttak kampar

12.11.2009 23:28

 

 Vil få gratulera alle friskusar med storspill og fantastisk seier mot våre argeste konkurrenter og hatobjekt fra kjellaren på Hint. 16-1 tale vel for seg sjøl og de kan langt om lenge se seg om te å bli ein friskus. 

Videre så vil eg gjerna få kommentera litt om spillarstallen. Fantastisk. Eg e stolt guttar over at eg har ein sånn kjempegjeng som stadig nå møte opp på både trening og kamp. I alt slags vær, meget bra gutta!!

 I og med det komme eg videre te det eg vil blogga litt om. Blei kommentert av Paulus her et forslag med å stilla 2 lag. Eg e med på tanken te Paulus. I kveld syns eg me va for monge og det blei generellt lite spilletid på kvar mann. For nå e me såpass godt trente at me holde ut ganske bra (utenom undertegnede som har reist igjen fra formen på ei strand langs tenerife's fantastiske kyst og prøvd å reperara med swineflu.)

 

Derfor vil eg komma med et forslag at me stille 8 mann på kvar kamp. Dette for at da får alle godt med spilletid for kvar kamp og sleppe eventuelt å frysa det ein har av rævmuskler på sidelinjå.

Då har me vel 3 mann som står over kvar kamp, som då igjen komme inn te neste kamp. Eg som ein halvdel av managerstilling vil her ta ansvar og stå over neste kamp. Detta fordi formen e så langt på bærtur og i kveld va alt bare pust og pesing så de seie der sildå smile fra morgen te kveld. HELVETE

 

 

"Finnes ikkje ein dårlig friskus - bare så mange dårlige som ikkje e god nok"

 

 - Bala "GUD" GARBA

 

Comment Kommenter (2)

VIKTIG MELDIG. CUP RSS

KRIK

23.10.2009 11:27

vi er invitert til KRIK sin cup i år igjen, gjorde tydeligvis godt inntrykk i fjor.

Den er Lørdag 7 November på morgenen og formiddagen.

Påmeldte er:

nr 11 PervoChris

nr 7 Einar

nr 10 Håvard

 

Foreløbig vraket:

nr 6 Terje

nr 3 Einar

 

Meld dere på fort da vi har dårligtid til påmeldingsfrist. Vi tar selvfølgelig mål å vinne cupen å frelse så mange supportere som mulig.

 

Vi har også fått garanti at det vil bli holdt andakt i pausen mellom gruppe og slutt spill. Så alt skal ligge til rette for en super dag. Dette er ikke kødd

Comment Kommenter (3)

Drakter

I de siste dager har våre 2 managere vært i harde forhandlinger med både Umbro og Adidas om nytt draktsett. Virkes som om Umbro vil utgå som vår hovedsponsor, siden det virker som om Adidas kommer med et mye sterker tilbud til klubben. Vi er ikke helt i mål ennå, men vi skal i løpet av uken nok komme i mål. Det er kanskje snakk om at vi kan forlange å få litt sånn Argentina drakter, som rett og slett er jævli fete. Litt sånn retro stil på de. vi har også en litt sånn Costa Rica drakt på lur, men tajm vill shåvv.

Vi kommer kanskje til å få tak i litt eksrta utsyr, hvis pengene strekker til der (dårlig kollekt i det siste). Så kom gjerne med innspill på ønsker der.