De 12 utvalgte

Terje Vegge Nielsen  
Gud, Jesus og vår største motivator. Denne mannen har den hellige ånd over seg. Elsker sild og whisky, og hvordan er det mulig å ikke elske en mann som gjør det? Gud er bokstavlig talt som en virvelvind, han er jo faan meg overalt. En type spiller som en elsker å ha på sitt eget lag, men hater stort og spille kamp mot.
 
Einar Oliver Udnæs Lie
Moses, av den eldre sorten, alt denne mannen gjør er et mirakel. Lider av en sjelden sjukdom kalt Afasi. Noe som gjør at en har vanskelig for å uttrykke seg i tale eller på skrift. Og har store problemer med å forstå hva som blir sagt.Var i militæret hos samene, noe han bærer stort preg av. Hissig, høylydt, og finns ikke medgjøring. Elsker taklinger, og hater folk som ikke gjør som de skal på laget. Nøler ikke med å si i fra.
 
Stein Bjarne Wannebo
Peter, ofte i disputt med Jesus, men de blir alltid bestiser tilslutt. Er vel lagets eneste ekte trønder. Noe som skinner gjennom, ofte. "Æ slit me motivasjon sjø" sier han når han blir sliten, så er det 5 minutter i forsvar så er vist brått motivasjon på topp igjen. Er på topp 3 listen på laget, når det kommer til stødighet og taklingsstyrke. En av få trøndere vi ville hatt med oss ut i krigen. Vår egen Hold Brillan figur kan en si, som vi er uhorvelig stolt over å ha. Peter kan også satans (kanskje feil ordvalg, men, men) mye og historien rundt Hegra (Hægra) festning. Noe som vi setter stor pris på, og elsker å høre om.
 
Lars Pettersen
Thomas, tvileren, men blir alltid overbevist til slutt. Også kjent som skytsengelen.Eneste det ikke hersker tvil ang. Thomas er at han er stinn av sjøltillit, og Skruff. Alle gode lag har en veldig høy midtstopper. Og Thomas er vår, 195 på sokkelessen (i følge han sjøl). OG når han får på seg "loffene" sine kan en plusse på 3 cm til. Er kjent for å ha taklinger som varer i nesten et minutt, i fra han begynner til han stopper. En nytelse å se på.Lider i likhet med Moses av en merkelig sjukdom kalt Apraksi, som gjør at en har store vanskligheter medå bruke redskaper. Og har enorme problemer med å gjøre ting i riktig rekkefølge.
 
Christer Williksen
 Den hellige Filip, på grunn av sin store familie er han sjelden med, men når han er det går det som regel ut over egen helse. Er lagets egentlige Casanova, der han legger ned ungjenter på skolen som andre peller seg i nesa. Har en tendens til å vise sine myke sider litt for ofte, men et godt fotballag har alltid en som er hjertevarm, omtenksom, åpen og elskverdig. Og Filip er vår mann. Kunne blitt lege viss han ville, høy, mørk og grulig kjekk. Blir ikke kalt Konfekten for ingenting, leve Ari. Ja, ja, ja.Kan sammenlignes med keeperlegenden Bogdan Stelea, dog med hår. Har redninger som en puma, og folk står bare å måper at en så kjekk kar klarer å være så god i mål. Samme spør vi oss. Forca Filip.

Runar Leivdal
Også kjent som Lucas Leivdal. Vår kreative disipel, men uten evne til å forflytte seg kjapt over større områder, ting tar litt tid med denne mannen, men absolutt til å stole på.Har selv i voksen alder fortsatt ikke funnet ut hvor målet står.
 
Jo Mikael Ougendal
Paulus, den stille som trakk seg tilbake i bønn i 3 år. Men trofast oppmøte og en stille opptreden på banen tiltross, denne mannen har ferdigheter!Faan umulig å ta i fra denne mannen ballen, uten å klippe han rett ned. Framdriften er ikke alltid like stor på han Paulus, men knallgod å ha på laget som ballholder og oppspillspunkk. Hadde ikke fått plass på landslaget til Drillo, da hurtig "breakdown" er ikke Pauluses store force.
 
Rene Bysveen
Judas Iskariot. Denne mannen bedriver to sporter, noe som er uglesett i Jesus Friskus, men pga. engasjement og trofast oppmøte er han fortsatt blandt oss.Påstår sjøl at han har begynt et nytt liv, og skal holde seg unna de lokale "skjøgene" her i Stjørdal. Men er vel ingen med vettet i forstand som har noe tro på det. Er utpekt av resten av laget som vår store sjarmør. Ungjentene faller som fluer når han Judas bretter oppermene på jakka og skrur på sjarmen. En gogutt av rang, enkel å ha med å gjøre stort sett hele tiden. Må bare tas på riktig måte.
 
Christoffer Larsaasen
Barnabas, den hellige. Feinschmecker av rang og urørlig. Her legges det vekt på hårsveis og manikyr både før og etter match.Ser lett på livet, og har som motta "Livet er ikke bare en dans på roser, det er også piker, vin og sang." Kommer seg unna med alt, på alle plan. Den jævla sniken, men vi er glad i deg som en bror uansett .
 
Håvard Villanger
Mattias, mannen som alltid utfører undre. Ikke stor av vekst, men med ballen i beina er han et mirakel av dimensjoner. Utømmelig tro på Jesus Friskus.Har en stor forkjærlighet for Lemmen, til alles store forundring. Har egen ranch utenfor Bergen.Sees på som en stor potensiell sponsor. Er stort sett å finne på Napoli rundt middagstider, og lage mat er en oppgave kvinnen skal utføre. Og siden han ikke har noe kvinns, sjøl om han er evig på jakt. Så blir det Biffsnadder eller Kebabtallerken på Napoli. Sjappa der kommer jo til å gå i sørge klær og gråte høylydt den dagen Håvard flytter hjem til ranchen sin.
 
Lars Nesheim Hovda.
Bartolomeus, hans attribut innen troen er en slaktekniv. Ikke uten grunn, havner du under knottene til Bartolomeus er du ferdig. Nuff said. Det denne gutten ikke kan om fotballhistorie er ikke noe vits å vite. Er en av gutta på laget som kunne kommet langt hvis han ville. Men valgte heller å briljere på Jesus Friskus, enn å måtte trene hver dag på et eliteserielag. Har stort matchvinner potensial, men bruker det ikke så ofte. Spiller ofte med hvite fotballsokker, noe som ikke blir tatt godt opp innad i gruppen.
 
Per Anders Eitveit
Jakob den store. Angivelig grunnet hans lett bevegelighet. Selvutnevnt Casanova i laget, og prøver seg på alt som har 2 ben og innovertiss. Resultatene er dog uvisse, men vi tar av oss hatten for innsatsen Jakob legger ned på det motsatte kjønn. Sånt liker vi. Keeper av høy, høy klasse. De redningene Ivar Rønningen gjør, gjør Jakob med armene i tvangstrøye. Minner oss litt om den gamle storkeeperen Jim Leighton, dog ikke så mye i utseende, til Jakob`s fordel.
 
 

Les hele saken >>