Åpen skrifting RSS

rompetitten

06.10.2009 19:45

Ryktene skal ha det til at flere disipler ønsker seg til laget, la de komme så skal de få..........

håper denne bloggen blir åpen framover her er dt bare til å skrive alt en vil. håper den funker

Comment Kommenter (3)

Draktstørrelse og nummerønske. RSS

Drakter

23.10.2009 11:07

nr 1 er christer

nr 2 er wannebo

nr 3 er Einar (Odd supporter)

nr 4 er Lars Loffen

nr 5 er Jo mikael, alltid skada men spiller alltid likevel. Flott

nr 6 er Terje Veggis

nr 7 er Einar

nr 8 er Vossalars

nr 9 er stortalentet Per Renè 

nr 10 er rancheier Håvard

nr 11 er virvelvinden PervoChris

nr 12 er PIA

nr 21 er Runar Leiva (under tvil da han nekter å spille kamp)

 

Comment Kommenter (5)

draktstørrelse og nummerønske

20.10.2009 14:27

her kan dere legge inn ønsker om drakstørrelse og nummer på draktene dere. Garanterer størrelsen men ikke draktnummer hvis det blir kniving, hvis det er to eller fler som ønsker samme draktnummer vil managrene på laget ta en sjefsavgjørelse og finne ut om hvem som er mest "suitable" for det spesefike nummeret.

Drakt nummer 1 og 12 er reservert til keeperen våre.

Og hold dere fra nummer 2 til 11. Helst, dispansasjon kan gis meg reglene er her meget strenge.

Drakt nummer 7 er også opptatt, til Moses

Drakt nummer 11 er opptatt til han gud

 Drakt nummer 4 er opptatt til han Thomas tvileren

Nummer 10 vil bli utdelt av managerene, men folk kan sette seg på ønskelista

 ELLERS ER NUMRENE FRITT VILT

 

 

Comment Kommenter (2)

REGLER FOR KAKTUS/FRISKUS RSS

KAKTUS/FRISKUS

15.10.2009 09:49

VIl bare gjøre det klart at vinner man den heller lite flaterende tittelen ukens Kaktus 5 ganger, så kommer man til å få en ekte kaktus som en er pålagt å ha hjemme på stuebordet til påminnelse på hvor ræva en egentlig er, og hvor dårlig de andre på laget syntes en er. Til inspirasjon til forbedring.

 Det ble nevnt fra Skanska`s side i går at dette her var årets siste ute trening for deres del. Så jeg jobber for tiden hardt med å skaffe oss en ny treningstid for laget. Hvor og når vet jeg ikke ennå. Kom gjerne med forslag om tidspunkt og dag. Til nå er Mandager klokka 2100 blitt foreslått, også mandager klokka 17.30

 

Comment Kommenter (1)

BLODSLIT 14.10 - Lånkebanen

Gutta kom som vanlig med friskt mot og med et forventningsfyllt ansikt inn mot en ny treningsøkt. Generelt bra oppmøte og ingenting skal sies på innsatsen! Harde taklinger i knehøyde, stemplinger i hytt og pine, ja tilogmed på undertegnedes arm. Men akkurat det er ingen hindring for å skrive om dagens økt. Kan like godt hoppe i det og dele ut ukens friskus med det samme. I dag var det ingen tvil. 

Ukens Friskus tildels vossalars. Hard arbeid gjennom hele økta. Alt i fra spiss i godt gammelt roger milla rykk, til keeper i de bakerste rekker med redninger som selv ville fått Nederlands gamle ørn, Hans Van Breukelen, til og død av ergelse. Kronet selve verket med en fantastisk scoring, der han dro seg fint i fra en presset situasjon og bare fyrte av en perle av de sjeldne, som jeg er redd vi ikke får se på Lånkebanen på lenge. Balen føyk som et prosjektil i høyre kryss. Nydelig!

 

Ukens kaktus derimot var litt mer vrien. Likevel er det Lucas Leivdal som igjen stikker av med prisen. Når skal du bli voksen? Det er andre gang på få uker at du nå mottar kaktusen. Denne gangen for avslutninger som kunne likegodt blitt funnet på søppelplassen. Det nytter heller ikke å skrike på kuk og fitte og tro at det hele skal gå av seg selv. Har noe å lære av Roger Milla. 600 Ave Marias og vask av vester til neste gang!


Trening på Lånke den 7 Oktober

Vi stilte som vanlig mannsterke, og glade som alltid. Skal fatte meg i korthet som vår beskytter Rosemarie Køhn pleier å si.

Dagens friskus vil denne gangen gå til vår til tider verste disipel, nemlig han Judas. Som ikke bare spilte intens fotball, men som også hadde helt klart rundens mål, der han kom fram på et innlegg fra han VossaLars/Bartolomeus. Som egentlig var ment til en mann på bakerste stolpe. Men neida, der kom Judas sprintene i den røde treningsgenseren sin og bokstavlig springskalla knallhard og kontant i netttaket. Faan meg helt nydelig scoring om jeg kan få si det rett ut. Så ukens Friskus er og blir han Judas.

Ukens Kaktus velger jeg å gi til resten av laget til han Judas, da de ikke klarer å forstå at en fotballtrening ikke består av 1 times øke med powerplay. Greit nok når dere kommer 3 - 4 mot 1 et par ganger, men når det skjer ca 20 ganger i løpet av en halv time, så burde vel sjøl dere målkåte disipler skjønne begrensningen på artighetsfaktoren her. Men den gang ei. Det vi i hvertfall en helt vannittig artig og morsom for oss 2 disipler som spilte på "skanska" laget.

 

La oss alle håpe at neste trening førstkommende onsdag vil være av den bedre sorten, og husk det er lov til å gape og skrie litt. Vi har ikke nattverd ute på banene der. Der har vi først når vi kommer hjem.

GUD være med dere alle, og deres kjente. AMEN


Ukens friskus

TRENING LÅNKEBANEN 30.09.2009

 

Årets og historiens første friskus henger høyt. I et møte med noen av disiplene og Jesus, ble flere funnet verdige ukens kaktus. 

Men ukens defenetive største friskus må likevel gå til disipelen Thomas AKA Loffe Lars.  Som hdde med seg hjemmelaga kanelsnurrer (i miljøet vårt går dette som brød og vann, Jesus legme) på treninga. Stemninga stod i taket, sjøl om vi spilte ute. Folk gikk bokstavlig talt av henglsene, og Lucas var til og med freidid nok til å løfe litt på skjortelen ved en anledning (fikk 376 Ave Maria for den), og Mattias mente på at han har ikke vært på en bedre nattverd enn dette. Mens Jesus lå nede med store smerter i høyre ben, pga krampe. Aner vi en liten formsvikt her, eller er vår store beskytter bare litt overtrent. Svaret vil komme. 

 

Uansett gratulerer vi Thomas med historiens første Friskus. Vi kneler og ber en stille bønn for deg og dine.

Halleluja 


Les hele saken >>