Forslag til spilleruttak kampar

 

 Vil få gratulera alle friskusar med storspill og fantastisk seier mot våre argeste konkurrenter og hatobjekt fra kjellaren på Hint. 16-1 tale vel for seg sjøl og de kan langt om lenge se seg om te å bli ein friskus. 

Videre så vil eg gjerna få kommentera litt om spillarstallen. Fantastisk. Eg e stolt guttar over at eg har ein sånn kjempegjeng som stadig nå møte opp på både trening og kamp. I alt slags vær, meget bra gutta!!

 I og med det komme eg videre te det eg vil blogga litt om. Blei kommentert av Paulus her et forslag med å stilla 2 lag. Eg e med på tanken te Paulus. I kveld syns eg me va for monge og det blei generellt lite spilletid på kvar mann. For nå e me såpass godt trente at me holde ut ganske bra (utenom undertegnede som har reist igjen fra formen på ei strand langs tenerife's fantastiske kyst og prøvd å reperara med swineflu.)

 

Derfor vil eg komma med et forslag at me stille 8 mann på kvar kamp. Dette for at da får alle godt med spilletid for kvar kamp og sleppe eventuelt å frysa det ein har av rævmuskler på sidelinjå.

Då har me vel 3 mann som står over kvar kamp, som då igjen komme inn te neste kamp. Eg som ein halvdel av managerstilling vil her ta ansvar og stå over neste kamp. Detta fordi formen e så langt på bærtur og i kveld va alt bare pust og pesing så de seie der sildå smile fra morgen te kveld. HELVETE

 

 

"Finnes ikkje ein dårlig friskus - bare så mange dårlige som ikkje e god nok"

 

 - Bala "GUD" GARBA

 

Legg igjen en kommentar

Navn
Kommentar
Kode
MOSES - 05.12.2009 13:32
GOD JUL. RONK Å PUL
Barnabas - 04.12.2009 10:46
Fysiotreneren har i dag kommet med sin årlige rapport. Det er ikke akkurat god lesning og det rapporteres at det er skader i alle ledd. Heldigvis har vi fått tak i en dame som sverger til morkake massasje og krill. I følge interne kilder skal dette ha en meget givende effekt. De aktuelle vil med dette være tilbake i spill i slutten av januar, mens resten av laget i perioden vil oppholde seg i høydehus, hvor peisbehandling og bjørnefell vil stå på agendaen. Må forresten påpeke at for de av dere som ønsker å ta med seg samboere og elskerinner på treningsleiren vennligs legger igjen golfsettet slik at vi unngår fremtidige skader.
Kan også rapportere at vår nye sponsor Red Bull etter mye tenking trakk seg etter at de fant ut at vi ikke drikker Red Bull i pausene, men i samsvar med vår rådmann Ron Artest i stedet har fylt drikkeflaskene våre med noe helt annet. Hallelujah! I en kort pressemelding utaler Red Bull at ”de ville ikke ha passet inn med våre samarbeidspartnere” Vi ønsker Red Bull lykke til videre i sin sportslige satsing.
Når det er sagt ser vi frem til bursdag og fest og ønsker alle dere andre en riktig god jul.

- Barnabas, den hellige. Feinschmecker av rang og urørlig