Ukens friskus

TRENING LÅNKEBANEN 30.09.2009

 

Årets og historiens første friskus henger høyt. I et møte med noen av disiplene og Jesus, ble flere funnet verdige ukens kaktus. 

Men ukens defenetive største friskus må likevel gå til disipelen Thomas AKA Loffe Lars.  Som hdde med seg hjemmelaga kanelsnurrer (i miljøet vårt går dette som brød og vann, Jesus legme) på treninga. Stemninga stod i taket, sjøl om vi spilte ute. Folk gikk bokstavlig talt av henglsene, og Lucas var til og med freidid nok til å løfe litt på skjortelen ved en anledning (fikk 376 Ave Maria for den), og Mattias mente på at han har ikke vært på en bedre nattverd enn dette. Mens Jesus lå nede med store smerter i høyre ben, pga krampe. Aner vi en liten formsvikt her, eller er vår store beskytter bare litt overtrent. Svaret vil komme. 

 

Uansett gratulerer vi Thomas med historiens første Friskus. Vi kneler og ber en stille bønn for deg og dine.

Halleluja 

TRENING 30-09-2009 

Ukens Kaktus der i mot be ganske fort avgjort.

 

Her var det ingen tvil. VI ønsker ingen kniving og kjeting i våre rekker. Derfor må Ukens Kaktus gå til samboerene (kremt kremt) Peter Wanniss og Lucas Leivdal. Vi tolererer rett og slett ikke at våre disipler setter seg opp mot hverandre. Og ennå verre er at de bor sammen, lærer de aldri? Må jo være mulig å ¨gå inn for et kompromiss her gutter. Vi ber alle for dere 2, og det ser ut som det hjelper. Vi føler at kjærligheten har begynt å blomstre litt igjen, vi er spente på fortsettelsen. Her gis det en noget "lett" straff siden det er historiens første kaktus, og vi gir ut 2 ukelønner i bot, pluss  38 ave Maria,og 2 flasker med altervin neste Mandag til lunsj.

 

VI gratulerer alle deltagere