laget

Følgene personer er tatt ut til Jesus Friskus`s første utfordning for vinteren:

 

                                                                    PIA

                                               Wannebo  Stian (innleid)  Einar

                                              

 

                                                Maradona Bysveen  Jo Mikael

                                                                   

 

                                                            VossaLars Chris

 

Vi spiller 5 + keeper så greit at vi har 3 innbyttere, slik at vi har en innbytter i hvert ledd.

Legg igjen en kommentar

Navn
Kommentar
Kode
Einar Skien - 16.11.2009 13:29
Må berømme et hurtig svar, og flotte referater fra kampene. Takkitakk
Gud - 12.11.2009 10:09
Spør og du skal få svar
Pia - 12.11.2009 09:53
Jeg tar på meg retten til feil innhold og feilskriving da dette blir gjort i teoritimen og jeg husker ikke alt som skjedde, men takk for korreksjon der Gud
andakten og kamp 3 - 12.11.2009 09:52
Andakten ble holdt av kjendispresten Brattseth, ja han er faktisk broren til han Rune. Håvard mente på at han skulle få en autograf, resultatet der var uvist. Jo, glemte at før cup`n så ble det holdt morrabønn. Hvor vi kanskje kunne bidratt med litt bedre oppmøte. Later alligator.
Kamp 3.
Vi var nesten allerede ute av cup`n før siste kampen, og skulle prøve å spille me lave skuldre. Vi var tro mot vår formasjon og stilte nok engang opp i en 2 - 1 - 2 formasjon. VI virket mer komfortable nå, vi spilte oss til bra sjanser og var fullt på høyde med andre laget. Men nok en gang fikk vi en kalddusj hvor vi kom i mindretall bak, og en spiller kom alene ute på siden. han dro seg inn mot mål, og Pia rusa ut for å blokkere, han dro seg halveis rundt både Einar og Pia. Og Pia kasta seg etter ballen, så kom Einar rett etterpå for å takle tullingen, men det hele endte med at Einar prøvde å takle fyren liggende oppe på Pia, og fulgte da opp med å skli over hode til Pia som avslutning. Ingen av oss fikk tak i ballen og det ble mål. Vår stødige keeper ble skadet og mente på at han så i 3D, og måtte ut og få hjelp, Marianne (supporter) kom med vann til han og ei lita søt kristen jente kom og strøk han på kinnet. Noe som tydeligvis hjalp meget. Etter at Einar Moses hadde stått i mål et par minutter så var Pia klar igjen. Ute på banen fortsatte vi å produsere sjanser og klarte oss bra, vi nektet og tape denne kampen her, og til slutt kom Chris seg løs på en pen passning fra Håvard, og satt sikkert inn 1 - 1. Alle på laget jobbet bra, fulgt av en ivrig og halvskadet Renè, som fikk seg en pen blo stripe på leggen (tydeligvis ikke hørt om leggskinner). Kampen ebbet ut og sluttet så alt for fort, da vi var hypp på å spille en time til. For nå var det moro. Men men. Vi var fornøyde med innsatsen alle mann, selv om det føltes litt surt ut å være ferdig alt nå. For det var først nå vi var på gang liksom. Uansett moro å være med. VIl samtidig takke for innsatsen til alle som tok del av en herlig ramme til denne cup`n.
Gud - 12.11.2009 09:35
Flotte referat hitill men må nok påpeke en liten feil her. Skuddet Pia slapp inn som han trodde gikk langt utafor var i første kampen.
kamp 2 - 12.11.2009 09:06
andre kampen ble spilt mot det antatt dårligste laget i gruppa i følge han Judas Bysveen, da han var vår speider i deres første kamp. Vi skulle nå reise kjerringa, og satse alt. VI startet i samme formasjon, for å prøve å få midtbanen mer med. Vi prøvde å holde tempo oppe her også. Men spesiellt våre to erfarne spisser slet med å finne hverandre, spillet satt noe bedre, men vi slet og vi slet. Spissene virket stresset og driblet av en og avsluttet alt for tidlig eller alt for sent, helt alene og ikke i samspill med andre spissen. Midtbanene vår ble nok en gang flyende i mellom, og ble alt for lite brukt nok en gang selv om vi fokuserte på det. Forsvaret vårt slet også, både med å finne riktig oppspillspunkt og med å spille rolig og med hverandre. Så egntlig dårlig ver hele fjøla. Vi fikk en null i ræva på et skudd som Pia trodde gikk langt ut, men som gikk rett i kasse. Litt feilplassert knskje der? he he. SKal være sagt at det var eneste tabba til Pia som stod veldig bra og forhindra større tap i de to første kampene. Denne kampen tapte vi 3 - 2. Begge mål fra Lemmenspissen vår Håvard. Assist fra han pervochris og den andre var ukjent. Nok et surt tap, da vi følte at vi egentlig var bedre enn dette laget. Men Men. Nå var det bare til å se fram til andakten.
- 12.11.2009 08:55
Referat fra cup`n kommer her nå:
Vi startet morgenen med å møtes på shell`n klokka 08.00. Og til min store forundring når jeg kom 08.09 inn på bensærn så var faan meg hele laget der, med kaffe og boller og alt på plass. helt utrolig. vi kjørte i et aldri så lite korstog opp til Abrahallen, hvor vi møtte opp standhaftig, hele 1 1/2 time før første kamp.
1 kampen gikk mot en gjeng med unggutter, som tydeligvis spilte på samme lag ellers også. Vi tapte (som alltid håvard) valget om å begyne med ballen, og deretter var kampen i gang. Skal ikke nevne så meget om selve kampen, annet enn at vi virket meget stresset, noe ubegrunnet da unggutta skrudde opp tempo veldig. Men ikke værre enn det vi er vant til på trening, men vi lot oss stresse. Og fikk lite eller ingenting til. VI spilte i en ny formasjon nemlig 2 - 1 - 2. Hvor wannis skulle være et bindeledd mellom forsvar og angrep. Største feilen vi gjorde der var at vi stresset så ille slik at wannis ble ikke brukt, vi slo kun rett opp på vossalars og håvard. Og mistet derfor på en måte en spiller i kampen. Noe som trolig var grunnen til tapet da vi var på høyde med disse gutta. Tapa vel 1 - 0. Men men vi var i gang i det minste.
Einar - 11.11.2009 14:00
Jeg savner et referat fra Cupen!!!
Må påpeke det en gang til: Jeg Heier på Storm, odd er mitt nr2 lag